LIÉ studio: Forbedret kampagne performance

Af : Jason Krisanthe Vijayam  | 10 Januar 2023

Forbedret kampagne performance gennem en skræddersyet landing page  

En funktionel og optimeret landing page er alfa og omega for enhver virksomhed, der vil gøre sig forhåbninger om at fastholde besøgende og i sidste ende konvertere dem til kunder. Alligevel er der mange, som fortsat ikke er helt klar over dels, hvad en landing page egentlig er, og dels hvordan den bør opbygges for at den er velfungerende.

En landing page bliver ofte oprettet i forbindelse med annoncering, kampagner, eller et helt tredje kommercielt emne, og er den side, som potentielle kunder lander på, når de har klikket på dit link fra en ekstern platform. Det er derfor vigtigt at din landing page kan fastholde de besøgende, dække deres behov og motivere dem til en bestemt handling.  

Så med fare for ”ananas i egen juice”-effekten, får du her en kort gennemgang af, hvordan vi skabte en skræddersyet og velfungerende landing page for LIÉ studio i forbindelse med deres seneste Holiday kampagne.  

Leadgenerering og øget mulighed for konvertering gennem kampagneside  

I november 2022 skabte vi en ny landing page for det danske smykkebrand, LIÉ studio, som vi har haft samarbejdet med siden 2021. LIÉ havde et ønske om at skabe en side, der kunne sætte fokus på deres Holiday kampagne samt nye styles og inspirere deres besøgende med forskellige looks i forbindelse med julesalget. Vi skabte derfor en simpel opsætning, hvor det visuelle materiale fra kampagnen kunne være i fokus, samtidig med at teksten og Call-to-action var nem at afkode. Der har derfor ikke været den store navigation integreret, da målet netop ikke har været at navigere de besøgende videre, men omvendt at fastholde dem på siden. 

Oprettelsen af en landing page til deres Holiday kampagne havde herudover til formål at lede potentielle kunder direkte ind til de nye styles fra sociale medier, nyhedsbreve, osv. og på den måde mindske antallet af trin i købsprocessen. Ved at gøre oplevelsen og købsprocessen så ubesværet som mulig for den besøgende, er sandsynligheden for konvertering dermed større. 

For at udnytte det fulde potentiale af kampagnens landing page, så benyttede LIÉ studio også lanceringen af de nye styles til at indsamle flere leads i form af subscribers til deres nyhedsbrev. De ønskede derfor at gøre det muligt for de besøgende, at tilmelde sig så de kunne pre-order de nye styles en uge forinden den reelle lancering. Med denne opsætning lykkedes det at indsamle +800 nye subscribers på blot syv dage igennem deres landing page.  

Det at sende potentielle kunder direkte til en skræddersyet landing page, når de har klikket på dit link fra en ekstern platform, har dermed forbedret den overordnede performance af kampagnen. 

Læs mere om vores samarbejde med LIÉ studio her.