Hvorfor Shopify?

Af : Jason Krisanthe Vijayam | 14 December 2022

Få indfriet dine onlineambitioner og mere til med en Shopify webshop, et webshopsystem der kan skræddersyes til lige netop din forretning!

Shopify er en CMS platform, der gør det muligt at oprette og administrere sin helt egen webshop. Platformen giver mulighed for at tilføje produkter, modtage betalinger, håndtere forsendelse og leverancer samt meget mere. Shopify er et bekymringsfrit webshopværktøj, hvor alle, uanset tekniske færdigheder eller kompetencer, kan gå i gang med at sælge produkter eller services online.

Platformen tilbyder en række værktøjer, der kan hjælpe med at forbedre webshoppen og øge salget – både via egne funktioner men ligeledes ved hjælp af muligheden for at tilføje apps af tredjeparts udbydere.

Shopify tilbyder et bredt udvalg af professionelt designet temaer med fokus på forskellige brancher, så du kan vælge det webshoptema, der passer bedst til lige netop din virksomhed. Når du skal tilpasse dit valgte tema, kan du benytte dig af deres eget redigeringsværktøj – uden skjulte gebyrer eller kodning. Skulle man derimod have lyst til at give sig i kast med sin egen kode og design, så giver Shopify’s webshopsystem også rig mulighed for dette i deres egen editor via Github eller Locale.

Fordelene ved at bruge Shopify som CMS

Der er rigtig mange fordele ved at bruge Shopify, når du ønsker at oprette din webshop – her er nogle af vores (mange) yndlings fordele:

Betalingsmuligheder og logistik

Der er allerede mulighed for at tilkoble Shopify’s egen betalingsmulighed, hvilket indeholder bl.a. kredit- og betalingskort, Apple Pay og Google Pay. Herudover tilbyder de en række fragtløsninger, der kan hjælpe med at håndtere levering af produkter. Enten ved hjælp af deres indbyggede fragtløsninger eller via integrationen af tredjepartsløsninger.

Mobile-venligt design

Rigtig mange shopper efterhånden online via deres mobil, hvorfor det er vigtigt, at din webshop er mobilvenlig. Shopify tilbyder professionelt designet temaer, der er optimeret til at fungere på mobile enheder, så du kan give dine kunder en god oplevelse, uanset hvilken enhed de benytter.

Stor skalérbarhed

Shopify er en skalérbar platform, der kan vokse sammen med din virksomhed. Du kan starte med et simpelt website design og derefter tilføje flere produkter og funktioner, samtidig med at din virksomhed vokser. Dette gør platformen til et godt valg for både nye samt allerede etablerede virksomheder.

Shopify gør det altså nemt at starte sin egen webshop, hvilket giver plads til at du kan koncentrere dig om de MANGE andre aspekter, som følger med, når man vil starte sin egen virksomhed. Der findes dog mange gode CMS-systemer derude, og det bedste for dig vil afhænge af din virksomheds behov og præferencer. De fleste webshopsystemer tilbyder gratis versioner eller prøveperioder, og vi vil derfor altid anbefale at prøve de forskellige systemer af, for at se hvad der passer bedst til dine ønsker.

Brug for hjælp til at tage den rigtige beslutning?

Det kan være svært at tage valget, når man ikke har haft erfaring med onlinehandel før.
Vi er altid klar på at tage en snak, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med din egen webshop.

Send en mail til [email protected] eller hop ind og udfyld vores kontaktformular.