CASE: LM Society


CMS

WordPress

Samarbejde siden

2018

Optimering af webdesign & brugervenlighed for en strømlinet identitet 

Da Le Management Society udspringer sig af Le Management, har der været et tydeligt ønske fra begge parter om at skabe en rød tråd herimellem. Vores primære fokus har derfor været på at strømline webdesignet, hvorfor blandt andet font og farver er ens for de to virksomheder. Det har dog stadig været vigtigt at differentiere de to hjemmesider fra hinanden, da anvendelsen af siderne også adskiller sig. I vores samarbejde med Le Management Society har vi derfor prioriteret en simpel løsning med et minimalistisk webdesign, hvor enkelthed har fokus sammen med brugervenligheden.  

Vi har ligeledes anvendt WordPress til opsætningen af webdesignet, da dette anses for at være et system, som er brugervenligt for medarbejderne at navigere i, når indhold løbende skal opdateres.

Her har det været essentielt at tilknytte talenternes porteføljer på hjemmesiden med deres sociale profil, da det muliggør at de besøgende hurtigt kan klikke sig ind på for eksempel vedkommendes Instagram. Herudover er der også rig mulighed for at bygge videre på designet, og på den måde kan der let tilføjes nye tiltag og features, når virksomheden er klar til at tage dette skridt.

 

  Vi har ydermere optimeret de essentielle UI-elementer, der er på websitet, og som er genkendelige for de besøgende. Der er blandt andet tilføjet en tydelig menubar, hvor den besøgende hurtigt kan tilgå information om virksomhedens services og talenter. Derudover har vi gjort det nemmere at kontakte virksomheden ved at indsætte en kontaktformular på forsiden samt i menubaren.  

Alt dette er udført med stor omtanke for virksomhedens behov, hvorfor talenter og det visuelle indhold stadig er i fokus. På den måde har vi fået skabt en løsning, som møder virksomhedens udfordringer, opfylder deres ønsker, og samtidig lever op til den gængse standard for brugervenlighed.  

Seneste cases