Category: All

 • Le Management

  Le Management

  Le Management blev grundlagt i 2010 af Jannick Lindberg og Martin Lyne og er nu et af verdens førende modelagenturer. Agenturet har været med til at ændre branchen og er kendt for deres innovative handlinger, hvor man med en kreativ forretningstilgang samt inkluderende tankegang, har skabt den bedst mulige vej til opbygning af holdbare karrierer.

 • Le Management Kids

  Le Management Kids

  Dette bureau beskæftiger sig med børnemodeller og repræsenterer drenge og piger til kampagner, redaktioner, kataloger og annoncejobs i hele verden. Dette er bl.a. NAME IT, ADIDAS og LEGO.

 • RAGBAG

  RAGBAG

  RAGBAG studio er et københavnsk smykkebrand der laver ”modern-statement” smykker i håndlavede designs. Brandet er et friskt pust indenfor denne branche og forsøger at ramme diversitet hvad angår både mennesket og smykkerne.

 • LIÉ studio

  LIÉ studio

  LIE STUDIO er startet af de to søstre Amalie & Cecilie Moosgaard, der udover at drive et smykkebrand er kendte som influencers og modeller. De to søstre er meget bevidste omkring deres stil hvilket også afspejles i deres smykker, hvor de har et fokus på et tidløst design.

 • woods_ copenhagen

  woods_ copenhagen

  woods_copenhagen er et dansk hudplejebrand der producerer innovative hudplejeprodukter med skandinaviske ingredienser. woods_ copenhagen er et stærkt brand der ikke går på kompromis med dets værdier om bl.a. at mindske overforbrug og sikre bæredygtighed.